Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Friarielli piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di friarielli, puliti
- 1 pizzico di sale
Baccalà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 200 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1881.7 kJ / 449.7 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Carbohydrates
- 31.7 g
- Fat
- 18.8 g
- Saturated Fat
- 8.1 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 22.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1小时
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà alla Veracruz
1小时
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1小时
Baccalà alla ligure
1小时
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla livornese
35min