![Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/105ed059-027a-4985-9c16-362003434c4e/Derivates/51417c8d-dcd6-4329-8660-893b17587cdb.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
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Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cosce d'anatra a Cottura Lenta
- 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
- 30 g di scalogno a metà
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 1000 g di acqua
- 5 g di sale
Salsa ai mirtilli
- 125 g di mirtilli freschi
- 20 g di zucchero di canna
- 15 g di burro
- 20 - 25 g di acqua
- 35 g di aceto balsamico
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3297 kJ / 789 kcal
- Protein
- 87.5 g
- Carbohydrates
- 28.6 g
- Fat
- 40 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 600 mg
In Collections
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