Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di tonno fresco, 4 tranci (vedere consigli)
- 50 g di salsa teriyaki
- 40 g di semi di sesamo
- 1450 g di acqua (vedere consigli)
- 1 finocchio, pulito e a listarelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Carbohydrates
- 3.5 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3u.
Calamari Sottovuoto
50 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min