![Tart tatin con pomodori e formaggio fresco Tart tatin con pomodori e formaggio fresco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f8b34d03-16ac-4779-b489-7e364df0b7f8/Derivates/be4ffe0e-2a49-4a20-ad71-6617b6e119a6.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pomodorini confit
- 320 g di pomodorini ciliegia a metà e senza semi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di zucchero di canna grezzo
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale integrale
Terminare la preparazione
- 150 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1255.1 kJ / 300 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 29.3 g
- Fat
- 18.7 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 0 mg
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