Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 foglie di cavolo verza, lavate
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 16 fette di pane di segale
- 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
- 1 pizzico di cannella in polvere (optional)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optional)
- 50 g di burro in fiocchi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 4139.5 kJ / 988.7 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Carbohydrates
- 102.9 g
- Fat
- 46.6 g
- Saturated Fat
- 28 g
- Fibre
- 140.7 g
- Sodium
- 14 mg
In Collections
Alternative recipes
Polenta al formaggio
1 Std.
Semolino dolce
1 Std.
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Bagna cauda
35 Min
Panissa vercellese
35 Min
Riso e porri
30 Min
Porri in crema delicata
35 Min
Zuppa del nord
1h 10min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Minestra di castagne
1 Std. 40 Min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1 Std. 20 Min