One pot penne-poireaux
TM6 TM5

One pot penne-poireaux

3.8 ( 105 ratings )

Ingredients

  • 1 bouquet de persil plat frais (d’env. 20 g), effeuillé
  • 50 g de Sbrinz en morceaux (2 cm)
  • ½ citron zeste prélevé à l’économe
  • 550 g de poireaux en morceaux (3 cm)
  • 300 g de pâtes sèches (penne rigate, cuisson 10-12 minutes)
  • 450 g d'eau
  • 300 g de crème entière
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre, moulu (par ex. de Tasmanie)

Nutrition
per 1 portion
Calories
613 kcal / 2543 kJ
Protein
32 g
Fat
32 g
Carbohydrates
62 g

Like what you see? This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes