![Seitan e verdure in vasocottura (vegan) Seitan e verdure in vasocottura (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f11862e4-e97b-4ac2-9b16-f4ef956721bb/Derivates/8af85702-9e2e-442d-a730-0ffb781ec9bd.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero a fette (2 mm)
- 20 g di olio di oliva
- 10 g di olio di sesamo
- 400 g di seitan a cubetti (2 cm)
- 160 g di carote pelate e a rondelle (2 mm)
-
50
g di funghi shiitake freschi
or 50 g di funghi freschi - 20 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- 8 cucchiaini salsa di soia
- 12 cucchiai di acqua
- 950 g di acqua
- 200 g di riso basmati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 966 mg
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