Walnussbrot
TM6 TM5

Walnussbrot

4.8 (783 ratings)

Ingredients

  • 350 g Roggenmehl Type 1150
  • 150 g Weizenmehl Type 405
  • 20 g Walnussöl
    or 20 g Sonnenblumenöl
  • 2 TL Salz
  • 400 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
  • 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 200 g Walnusshälften

Nutrition
per 1 Scheibe
Calories
565 kJ / 135 kcal
Protein
3 g
Carbohydrates
15 g
Fat
7 g
Fibre
1.7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes