Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di patate a fette
- 1 luccio (1 da 600 g oppure 2 da 300 g)
- 1 cipolla media a fette sottili
- 1 carota a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano a cubetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, lavati e dissalati
- 20 g di acciughe sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 5075 kJ / 1213 kcal
- Protein
- 128 g
- Carbohydrates
- 73.5 g
- Fat
- 47.3 g
- Fibre
- 9.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 25 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Curry di zucca e pollo
1h
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Stufato di pollo e basilico
35min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min