Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di patate a fette
- 1 luccio (1 da 600 g oppure 2 da 300 g)
- 1 cipolla media a fette sottili
- 1 carota a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano a cubetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, lavati e dissalati
- 20 g di acciughe sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 5075 kJ / 1213 kcal
- Protein
- 128 g
- Carbohydrates
- 73.5 g
- Fat
- 47.3 g
- Fibre
- 9.5 g
In Collections
Alternative recipes
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Baguette tradizionale
15h 35min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Salsa al cren
120h 10min
Budino agli agrumi
3 godz. 15 min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 Std. 45 Min
Vitello tonnato
24h 45min
Brodetto di Fano
1h