Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
or 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g Champignons in Scheiben, in der Dose
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 3241 kJ / 773 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 67 g
- Saturated Fat
- 24 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 2599 mg
In Collections
Alternative recipes
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Eierwurst
14 godz. 30 min
Pikantwurst
14 Std. 10 Min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Paprika-Geflügel-Wurst
14 godz. 30 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Pizza-Leberkäse
14sa 20 dk
Almbutter
40 Min
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Heidelbeerjoghurt
13h
Schafjoghurt
14h