Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g di peperoni rossi a metà e privati dei semi
- 1 melanzana a metà
- 4 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 2097 kJ / 502 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 24.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto di prezzemolo
10min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Salsa al prezzemolo
20 Min
Cheesecake (vegan)
2 Std. 15 Min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15min
Crema verde spalmabile del Gründonnerstag
10min
Ragù di funghi
1h 10min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12h 30 min
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min
Sugo all'ortolana
1h 5min