Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 200 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Wasser
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Hähnchenbrust, in Würfeln (3 cm)
- 200 g Pastinaken, in Würfeln (3 cm)
- 3 Prisen Salz
- 2 Eigelb
- 30 g Speisestärke
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1731 kJ / 413 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 22 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 751 mg
In Collections
Alternative recipes
Wintersuppe
1 godz.
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3 Std. 30 Min
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45 min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Mariniertes Hähnchen mit Erdnusssauce
1 godz.
Scottish Eggs
1 godz.
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30 min
Hähnchen-Tajine
4 godz.
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 godz.