Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 foglioline di prezzemolo
- 200 g di carne trita di manzo
- 10 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di carne di manzo in un'unica fetta
- 70 g di mortadella a fette
- 100 g di caciocavallo a fette
- 3 uova sode
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1846 kJ / 441.2 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Carbohydrates
- 6.2 g
- Fat
- 27.5 g
- Saturated Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 706.6 mg
Alternative recipes
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Rosticceria siciliana
2h
Panelle
1 Std. 25 Min
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Mignolata
3 Std. 30 Min
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Pescestocco alla messinese
30 Min
Involtini di maiale con spinaci
55 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min