Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di cavolo cappuccio a pezzi (3 cm)
- 4 wurstel grandi
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
or 1 cubetto di dado per brodo vegetale - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1059.8 kJ / 253.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 12.2 g
- Fat
- 21.8 g
- Saturated Fat
- 12.7 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 1.1 mg
Alternative recipes
Cassoeula
1h 25 min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Cavolo rosso stufato
45 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Crauti
96 Std.
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Fegato alla veneziana
35min
Catalogna con olive e capperi
50 min
Salamelle con le verze
1 godz. 5 min
Contorno di verza
35min