![Frittata di verdure Frittata di verdure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5aeb65e0-e2eb-4930-8b6f-bd96d62ab554/Derivates/d9f6e994-2a85-40fd-bed6-2b954c75917e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
- 7 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di noce moscata
- 120 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 350 g di patate americane dolci, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1530 kJ / 365 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 19 g
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