Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 uovo
- 30 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di prosciutto cotto a strisce
- 120 g di provola affumicata a fette
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Quiche Lorraine
45min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Mini soufflé
1h 15min
Salatini vegetariani
50min
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45 min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min