Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di piri piri piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
or ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 150 g di cetriolo pelato, a bastoncini
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Polpetti all'inferno
40min
Frappè al cappuccino
15min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Zuppa di pesce misto
40min
Arroz caldoso
1h 10 min
Cozze e vongole in crema di porri
1h
Spiedini di seppioline e cetrioli
35min
Brodetto di Fano
1h
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Pulao di gamberi
50min
Millefoglie all'albicocca
55min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15min