Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di piri piri piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
or ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 150 g di cetriolo pelato, a bastoncini
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 Min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1 Std.
Pollo con funghi al vino rosso
55 Min
Rose di melanzane al tonno
35 min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1 Std. 10 Min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 Min
Pollo in salsa ai funghi
50 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Pollo alla birra bruna
3h
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min