Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 370 g di fagioli borlotti in scatola, scolati
- 60 g di pangrattato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 12 fette di bacon affumicato, tagliate sottili
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 26.4 g
- Fat
- 15.5 g
- Fibre
- 5.1 g
In Collections
Alternative recipes
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45min
Polpettine di ceci
1 godz. 5 min
Burger piselli e ricotta
35min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 Std.
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Spiedini di crocchette di fagioli
50min
Rosso burger
1h 35 min
Burger in agrodolce
1 Std. 10 Min
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1 Std. 10 Min
Big burger
1 Std.
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min