![Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e5015420-961c-45f2-8c4b-d25a6f583cc9/Derivates/08190725-1178-4a2e-a513-ccf57fe9dbe2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de tofu ferme nature, en dés
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 poivron, en lamelles
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 ½ c. à soupe de cumin en poudre
- 1 c. à soupe de paprika fumé, moulu
- ½ c. à café de piment chili en poudre
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- quelques brins de coriandre fraîche
- 1 citron vert, en quartiers
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1222 kJ / 292 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 8 g
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