Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de crème liquide entière, 30 ou 35% de MG
- 50 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités, râpés
- 500 g de framboises
- 200 g d'eau de coco
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 922 kJ / 222 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Mousse chocolat-tonka
4h 20 min
Œufs à la neige au coulis de poires
3 Std. 55 Min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min
Club sandwich brioché, coulis de framboise, chantilly vanille
2 godz. 10 min
Crème fouettée au citron
10 min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7 Std.
Coupe glacée à la Chartreuse
13 Std.
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 Std. 50 Min