Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Tintenfische, ganz, mittelgroß, jeweils ca. 250 g und 25 cm lang
- 20 g Semmelwürfel
- 5 g Petersilienblätter
- 10 g Weißwein, trocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Olivenöl
- 1400 g Wasser
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schlagobers
- 2 Prisen Safran, etwas mehr zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 521 mg
Alternative recipes
Türkisches Fladenbrot
1u. 50min
Blüten-Focaccia
1h 45 min
Americano
5min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1h 20 min
Rosmarin-Rotwein-Lammschulter mit Rohkostsalat und Ciabatta
15h
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Pitabrote
2h
Pide (Langzeitgare)
23 Std. 10 Min
Gegrillter Fisch und Gemüse
1h 15 min
Kokos-Mango Lassi (vegan)
5min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Mini Melanzani-Pizzen
55 min