Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Tintenfische, ganz, mittelgroß, jeweils ca. 250 g und 25 cm lang
- 20 g Semmelwürfel
- 5 g Petersilienblätter
- 10 g Weißwein, trocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Olivenöl
- 1400 g Wasser
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schlagobers
- 2 Prisen Safran, etwas mehr zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 521 mg
Alternative recipes
Zwiebelrelish
1h
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1h 10 min
Brisket mit Backerdäpfel und zweierlei Dips
24 Std.
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Marokkanische Lammbällchen mit Fladenbrot
1 godz. 35 min
Cheese Shortbreads
1h 15min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Zandergulasch mit Petersilerdäpfeln
1h
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6 godz. 30 min
Boef Stroganoff
50min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min