Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di cipolla a metà
- 60 g di carota a pezzi (3 cm)
- 100 g di porro a pezzi (3 cm)
- 100 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
-
100
g di carne grigionese (Bündnerfleisch) a listarelle (2 cm)
or 100 g di bresaola a listarelle (2 cm) - 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 900 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco tritato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Canederli al formaggio
1 godz.
Pinza triestina
6h
Salsa bolzanina
15 Min
Vichyssoise con pasta
35 min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Gnocchetti de gris
30 min
Katsu curry
1h 30min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 min
Zuppa di orzo e pollo
1 godz.
Zuppa di baita
45 min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min