Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 œufs moyens (53-63 g)
- 1 pincée de sel
- 150 g de lait
- 120 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 5 - 10 g de sucre vanillé maison
- 2 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 c. à soupe de beurre
- 2 c. à soupe de raisins secs
- 2 c. à soupe sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Spätzles aux girolles
50 min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Manneles
1 Std. 30 Min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Petits pains façon bretzel
2h
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Gâteau au vin rouge
1h