Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Wasser
- 6 Eier
- 50 g Weißbrot, in Stücken
- 100 g Milch
- 20 g Öl
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 800 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Holländische Käse-Eier
40 min
Hack-Muffins
1h
Scottish Eggs
1h
Menü: Schweinsgeschnetzeltes mit Reis; Dampfgegartes Vanilleküchlein im Hemd
1h 10min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1h 5min
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30 min
Braten aus Erdäpfelpüree und Faschiertem
1h 10min
Brot-Lasagne
1 godz. 45 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1h 10min
Rindfleischrouladen mit Rotkohl
2 Std. 10 Min
Hackbraten mit gekochten Eiern
1 Std. 20 Min