Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de cassonade
- 60 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de framboise
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 374.1 kJ / 88.4 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Carbohydrates
- 20.3 g
- Fat
- 0.1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 45.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Rémoulade de radis noir au yaourt
15 min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 分钟
Salade de concombre à l'aneth
10 Min
Salade de radis, carottes et coriandre
15 min
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1小时 15 分钟
Pickles de légumes express
48h
Salade de céleri aux poires et noisettes
15 min
Sauce aux poivrons rouges (sauce Ajvar)
55 min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1小时 15 分钟
Salade de champignons crus
25 Min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 Min