![Gratin de courge et chorizo Gratin de courge et chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/edddef87f44add2d66ce5f25c5079c95/Derivates/6db20481319a1b30d5187a71e651c07e97fadb2a.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Préparation
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 400 g de chair de courge d'hiver, détaillée en gros cubes
- 150 g de chorizo
La béchamel au curry
- 50 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 50 g de farine de blé
- 550 g de lait
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café bombée de curry en poudre
- salade verte, pour le service (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2487.8 kJ / 597.3 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 39.8 g
- Saturated Fat
- 21.8 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 1115.8 mg
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