Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande
TM6 TM5 TM31

Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande

4.3 (10 ratings)

Ingredients

  • 500 g de bulbes de fenouil, coupés en morceaux
  • 2 filets de maquereaux fumés, détaillés en dés
  • 30 g d'huile d'olive
  • 15 g de jus de citron
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 300 g de champignons de Paris frais, émincés
  • 40 g d'amandes effilées

Nutrition
per 1 portion
Calories
916.5 kJ / 221.3 kcal
Protein
9.3 g
Carbohydrates
6.3 g
Fat
16.5 g
Saturated Fat
2.3 g
Fibre
5 g
Sodium
544.5 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes