![Polpette di riso rosse Polpette di riso rosse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a397f09a-7048-4856-89d6-8caf600d9321/Derivates/b13047db-ede7-401c-86d5-3eee1668aa48.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 450 - 500 g di riso cotto, qualsiasi tipo (vedere consigli)
- 100 g di formaggio tipo Emmental, Gruviera, mozzarella, a cubetti
- olio per frittura
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 428.4 kJ / 102.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 10.4 g
- Fat
- 5.7 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 65.2 mg
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