Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di pane raffermo
- 50 g di latte
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di mortadella (vedere varianti) tritata
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- pangrattato
- burro
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 444 kJ / 106.1 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 5.3 g
- Fat
- 7.5 g
- Saturated Fat
- 3.4 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 119.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min
Burrito di carne
1 Std. 30 Min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 Min
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1 Std.
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Lasagna autunnale
2 Std.
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1 Std. 20 Min
Costolette di agnello in salsa bernese
4 Std.
Nuggets di sogliola
40min