Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Olio aromatizzato
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 17 acciughe sott'olio, scolate
- 200 g di burrata
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1517.6 kJ / 362.8 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 15.1 g
- Fat
- 29.3 g
- Saturated Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 259.7 mg
Alternative recipes
Tartellette alle cipolle caramellate
1 Std.
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Quiche salmone e rucola
1h 40 min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Bicchierini tricolore
3 Std. 30 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Rotolo ai piselli
50 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min