Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di polpa di mango maturo, a pezzi
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 20 g di gelatina in polvere neutra
- 85 g di gelatina in polvere aromatizzata (sapore tropicale)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 159.2 kJ / 38.4 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 5.9 g
- Fat
- 0.3 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Impasto base per pane
1h
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.
Focaccia
6 Std.
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Torta succosa di mele con Affettatutto Bimby®
2h
Biscotti papà
1 Std. 30 Min
Crema di Cogne
15 Min
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4h
Burro al pomodoro
5 min
Confettura di rabarbaro e fragole
55min
Crema di arachidi
No ratings
Sorbetto con bitter alcolico e frutti di bosco
8 Std. 30 Min