Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 90 g di acqua
-
5
g di lievito madre di segale
or 2 g di lievito di birra fresco - 60 g di farina di segale
Starter alle spezie
- ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- 60 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 20 g di pangrattato
- 20 g di farina di segale
Pane
- 1760 g di acqua (di cui 260 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 260 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 683 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Impasto base per pane
1 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Pane in cassetta semplice
19hod.
Pane semplice
4 Std.
Rotolini di farro
30 Std.
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 Std. 15 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane di patate e noci
21h
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane morbido di farro
19hod.
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min