![Überbackener Fenchel Überbackener Fenchel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/877173794393e5ba41f067484f21ffe5/Derivates/7d9f41dfb4d7e8e937dc01e16a5823c41f4636dc.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 700 g Fenchelknollen (ca. 4 Stück), klein, geviertelt, Strunk entfernt, Fenchelgrün zur Seite gelegt
- Öl zum Einfetten
- 100 g gekochter Schinken, in Streifen
- 3 Eier
- 1 geh. TL Senf
- 100 g Sahne
- 20 g Zitronensaft
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 1677 mg
In Collections
Alternative recipes
Kabeljau auf Porree-Kohlrabi-Gemüse
40 min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15 min
Zucchininudeln mit Walnuss-Frischkäse-Pesto
30 Min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Gefüllte Auberginen
50 Min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 min
Schnelle Fenchelquiche
40 min
Ofen-Omelette mit Topping
20 Min
Kräuterkuchen
2h
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40 min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 Min