Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di funghi champignon
- 700 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
or 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso, spalmabile , tipo Philadelphia (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Crema di funghi
20 min
Tartare di carne
30 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Chips croccanti con guacamole
1h
Cannelloni
1h 20 min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
No ratings
Zuppa di funghi e patate
45 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Läckerli di Basilea
1h 10 min
Zuppa di mandorle, aglio e olio di oliva
5 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Vellutata di funghi champignon
20 min