Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g d'eau minérale
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 150 g de farine T65
- 10 g de sel
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 180 g de beurre doux, en morceaux, et un peu pour les moules
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1969 kJ / 473 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Brioche butchy à partager
3h 50min
Petites chouquettes
40 min
Brioche feuilletée
5hod.
Chouquettes du goûter
35 min
Mille-feuille vanille, caramel et noix de pécan
13h 10min
Trio de gressins
1 godz. 40 min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Napolitain
4h 20min
Palmiers feuilletés
3h 5 min
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2 godz. 35 min
Ravioli ricotta et épinards
1h 10min