Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g d'eau minérale
- 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 150 g de farine T65
- 10 g de sel
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 180 g de beurre doux, en morceaux, et un peu pour les moules
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1969 kJ / 473 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
New York roll au chocolat
1h 30min
Petites chouquettes
40 min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Pains au chocolat
16 godz. 10 min
Macarons à la fraise
2h 30min
Churros maison et pâte à tartiner
1h 10min
Brioche feuilletée
5h
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Pains à burgers américains
3h 15min
Chouquettes du goûter
35min
Brioche Nanterre
4h 15min