Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 Knoblauchzehen
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Pfeffer
- 1200 g Hähnchenschenkel, mit Haut (4 Stück à ca. 300 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Tomatenmark
- 6 Wacholderbeeren
- 1 Prise Zucker
- 250 g Rotwein, trocken
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, mit Kräutern
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3814 kJ / 912 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 66 g
- Saturated Fat
- 16 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 861 mg
In Collections
Alternative recipes
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 Min
Spanisches Risotto
1h
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 Min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 Min
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Hähnchen in Estragonsauce
50min