Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 Knoblauchzehen
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Pfeffer
- 1200 g Hähnchenschenkel, mit Haut (4 Stück à ca. 300 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Tomatenmark
- 6 Wacholderbeeren
- 1 Prise Zucker
- 250 g Rotwein, trocken
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, mit Kräutern
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3814 kJ / 912 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 66 g
- Saturated Fat
- 16 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 861 mg
In Collections
Alternative recipes
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Kräuter-Hähnchen aus dem Ofen
1 Std. 15 Min
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 Min
Schweinefilet mit Gorgonzolakruste und Kräutergratin
1 Std. 30 Min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 Min
Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney
1 Std. 45 Min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2h 10min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min
Kalbfleisch-Stifado
5h 35min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Hähnchen in Estragonsauce
50 Min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1 Std. 30 Min