Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla a metà
- 750 g di patate a pasta farinosa, a pezzi che entrino interi attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
- 1 - 2 spicchi di aglio (optional)
- 70 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- ¼ - ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- olio di arachidi
- 200 g di panna acida
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1758 kJ / 420 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 45.8 g
- Fat
- 20.3 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 455.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Focaccia di patate in padella
1h
Frittata di linguine
35 min
Tortilla di patate al vapore
45 min
Gratin di patate con Affettatutto Bimby (TM6)
1 godz. 10 min
Soufflè di tagliolini
1 godz. 30 min
Infuso freddo vaniglia e mirtilli
3h
Bortellina
30 min
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 godz. 30 min
Gratin di patate con Affettatutto Bimby®
1 godz. 10 min
Cheesecake al torroncino
4h 30min
Braciole pugliesi
1h