Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 675 g de farine de blé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 430 g de lait
- 1 c. à café bombée de sel
- 45 g de sucre en poudre blond
- 90 g de beurre doux froid, coupé en morceaux
- 4 œufs
- farine de blé, pour le saladier
- 35 g de sucre en poudre
- 5 g de zeste de citron
- 10 g de zeste d'orange
- 1 jaune d'œuf
- 5 g de sucre vanillé maison
- farine de blé, pour le plan de travail
- sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1722.1 kJ / 411.6 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 63.9 g
- Fat
- 11.8 g
- Saturated Fat
- 6.4 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 367.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Escargots à la pistache
21h
Brioche à la cannelle glacée
2h 20 min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1h 20 min
Kouglof alsacien
17h 10min
Brioche espagnole
2u. 45min
Brioche à la crème de whisky
3 Std. 35 Min
Pains aux raisins
20 Std. 15 Min
Biscuits aux épices et à l'orange
50 min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Brioche feuilletée
5h
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min