Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
250
g de sucre en poudre
or 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g de café fort
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux, froid et en une pièce (env. 6 x 4 x 10 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12 Std. 25 Min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1h 20 min
Caramel au beurre salé
1h 45min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 min
Bonbons en gelée à la mangue
2h 20min
Sirop de vanille
30min
Crème dessert à la chicorée
15 min
Eclair caramel-noisette
2h
Coupe infernale
12h 45min
Sauce caramel au café
45 min
Crème dessert aux noisettes
2 Std. 40 Min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min