Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
250
g de sucre en poudre
or 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g de café fort
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux, froid et en une pièce (env. 6 x 4 x 10 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce caramel au café
45min
Gâteau aux blancs d'œufs
35min
Sirop de sucre inverti
1h 15min
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Jus de pommes
20 Min
Crème dessert citron et menthe
2h 12min
Affogato aux bananes caramélisées
16u. 50min
Fromage frais à tartiner
15 godz. 20 min
Mousse de café
5 min
Crème dessert au sirop d'érable
20 Min
Bonbons en gelée au citron et gingembre
1 Std. 30 Min