Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 120 g di formaggio di capra fresco morbido
- 2 pere Williams, sbucciate e a tocchetti
- 1 uovo sbattuto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1544.4 kJ / 369.1 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Carbohydrates
- 22.9 g
- Fat
- 27.6 g
- Saturated Fat
- 15.7 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 472.4 mg
Alternative recipes
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Alberelli di sfoglia
1 Std. 30 Min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45 Min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 Std.
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Ghirlanda di pasta con verdure arrosto
1h 40 min
Risotto mimosa
55 Min
Tagliata di frutta esotica (TM6)
30 Min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15min
Risotto alla lattuga
30 Min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 Std. 20 Min
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
1 Std. 5 Min