Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di gherigli di noci
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccolo
- 1 spicchio di aglio
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1853.5 kJ / 443 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 15.7 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 50.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 Min
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45 Min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min
Risotto alla lattuga
30 Min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 Std. 30 Min