Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras de canard
72h
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 godz. 40 min
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Sauce périgourdine
35 min
Rillettes de porc et de canard
7h
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Rillettes de sardines à l'orange
2j 15 menit
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2j 15 menit
Iles flottantes
1h