Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 48 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras de canard
72 Std.
Foie-gras mi-cuit
50h
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Moules à la sauce chorizo
1h
Fondue savoyarde
25min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Rillettes de canard
2h 30min
Fondue savoyarde
15min
Foie gras farci aux figues
24 Std.