Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 152.3 g
- Saturated Fat
- 96.2 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 649.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce madère
35 Min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3小时 20 分钟
Gougères à la mousse de saumon
25 godz. 35 min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50 Min
Frozen spritz
10min
Nage de saint-jacques et gambas
1 Std.
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10min
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15min
Velouté de tomate
40 Min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 Min
Cabillaud au chorizo
35 Min
Cassoulet toulousain
1h 40min