Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Nutrition
- per 400 g
- Calories
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 152.3 g
- Saturated Fat
- 96.2 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 649.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce piquante
35 Min
Sangria blanche
35 Min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Limoncello
384h
Assaisonnement aux légumes et épices
5 Min
Paris-Brest
3 godz.
Kouign-amann
4u.
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 Min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 Min
Sauce madère
35 Min
Blinis de concombre et mousse au comté
1 Std. 40 Min
Sauce marchand de vin
1h 15min