Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 230 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 375 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 6 g de sel
- 150 g de beurre demi-sel, dont 120 g en un seul morceau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1735.8 kJ / 414.9 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 48.8 g
- Fat
- 21.1 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 541.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10 min
Nectar pomme-poire
25 min
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3h
Petits roulés au parmesan et au persil
1 Std. 10 Min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Brioche italienne
3 godz. 15 min
Croissants aux pépites de chocolat
5 godz. 40 min
Mousse de café
5 Min
Brioche feuilletée
5h
Brioche suisse béchamel-saumon
2 godz.
Crème dessert au gianduja
4h 15min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min