Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
TM5 TM6

Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)

3.2 (10 ratings)

Ingredients

  • 1400 g di acqua
  • 300 g di lenticchie verdi secche
  • 2 ½ cucchiaini di sale
  • 150 g di riso a chicco lungo
  • ½ - ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
  • 620 g di cipolle, in quarti
  • 20 g di burro
  • 1 cucchiaio di zucchero grezzo
  • 100 g di yogurt di latte di capra
    or 100 g di panna acida

Nutrition
per 1 porzione
Calories
2155 kJ / 515 kcal
Protein
23 g
Carbohydrates
72 g
Fat
10 g
Fibre
16 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes