Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1400 g di acqua
- 300 g di lenticchie verdi secche
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 150 g di riso a chicco lungo
- ½ - ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
- 620 g di cipolle, in quarti
- 20 g di burro
- 1 cucchiaio di zucchero grezzo
-
100
g di yogurt di latte di capra
or 100 g di panna acida
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 godz. 40 min
Cous cous di cavolfiore
20 min
Frittata di riciclo (senza uova)
1 godz.
Salsicce al curry con lenticchie
1 Std. 20 Min
Cappuccino di castagne
1 godz.
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Riso basmati, fave e piselli
1h 30min
Zuppa di cavolo con tofu
1 Std. 45 Min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 min
Zucca al curry
45 min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Fave in umido
1 godz.