Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Mehl
- 100 g Quark
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Gouda, in Stücken
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut oder TK, aufgetaut, in Streifen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1845 kJ / 441 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 1.4 g
Alternative recipes
Lachs-Spinat-Lasagne
1 godz. 20 min
Spargelquiche
1h 15min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Saftige Thunfischmuffins
50 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Brokkoli-Lachs-Quiche
1h 35 min.
Quiche mit Kartoffeln und Lachs
1 Std. 50 Min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 min
Lachs-Spinat-Lasagne
1 Std. 50 Min
Champignon-Schinken-Quiche
1h