Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de rhubarbe, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de fraises, équeutées et coupées en deux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron
- 10 g d'huile de tournesol
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 1640.4 kJ / 392.1 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 93.5 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia aux tomates cerises
2h
Caramels au beurre salé
1h 45 min
Röstis de légumes racines (TM6)
50 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Glace à la vanille
12h
Crème glacée aux fruits
5min
Soupe de légumes
25 min
Liqueur à l'abricot
No ratings
Confiture de pêches et de bananes
50 min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Soupe de betteraves
45 min
Yogourt nature
12h