Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de rhubarbe, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de fraises, équeutées et coupées en deux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron
- 10 g d'huile de tournesol
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 1640.4 kJ / 392.1 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 93.5 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Crème glacée au chocolat
12h
Glace au jogourt et à la mangue
No ratings
Granité de melon
4 Std.
Pain à la banane
1 Std. 50 Min
Compote de pommes pour les provisions
30 min
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
No ratings
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
40 min
Œufs colorés en jaune
55 min
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Pudding à la courge
No ratings
Confiture de prunes
45 min
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 min