Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g d'huile végétale
- ½ cm de gingembre frais épluchés, en fines tranches
- 510 g de travers de porc, coupée en petits morceaux (environ 5 cm) (voir Conseil)
- 60 g de sucre à glacer selon le goût
- 60 g de vinaigre de riz
- 60 g de vinaigre blanc
- 15 g de sauce de soja légère
- 15 g de sauce de soja, foncée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1898.6 kJ / 453.8 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Carbohydrates
- 15.5 g
- Fat
- 33.6 g
- Saturated Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 445.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Biscuits au beurre
50 Min
Pralinés à la noix de coco
9 Std.
Biscuits sablés au citron
1 Std. 45 Min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1h 5min
Poulet chinois épicé avec zoodles
No ratings
Carnitas
No ratings
Ragoût de haricots aux boulettes de viande
No ratings
Poitrine de Boeuf
No ratings
Marinade à la bière
10min
Gratin de pommes de terre
No ratings
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Boeuf Stroganoff
45 Min