![Minipavlovas Minipavlovas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2DC3D88A-B8F1-46C1-B432-EC7C84236328/Derivates/8CF5C671-FADF-40DB-A3BC-4CBE9629B440.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les meringues
- 150 g de blancs d'œufs (4-5 œufs env.)
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de sucre glace maison
La chantilly à la framboise
- 100 g de framboises
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le montage
- 200 g de fruits rouges frais variés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 734.1 kJ / 174.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 26.6 g
- Fat
- 6.6 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.
Crème diplomate aux fruits
1 Std.
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 godz.
Mille-feuille express framboise-citron
30 Min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 godz.
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35 min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3klst
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45 min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min