Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Apfel, entkernt, geviertelt
- 100 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 50 g Cornichons, halbiert
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 1 TL Senf
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Matjesfilets, in Stücken (2 cm)
- 200 g Eisbergsalat, in Streifen (2 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 197 kJ / 472 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 43 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Geflügelsalat mit Chicorée
50 min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Matjes-Katersalat
55 min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.